Irodai termékek

Egyedi irodai termékeket szeretne cégének? Legyen szó akár bélyegzőről, naptárról, prospektusról vagy katalógusról, mi elkészítjük.

A névjegykártya a személyes és céges megjelenés mai napig legelterjedtebb formátuma. Papír vagy műanyag alapú, egy vagy két oldalon nyomtatott információ hordozó. Legelterjedtebb mérete 9×5 cm álló vagy fekvő formátumban, alapanyaga általában 250 – 400 g/nm súlyú műnyomó papír, de gyakori a kreatív karton is. A nyomtatást követően a névjegy egyedi formára vágható, igény esetén fényes vagy matt laminálással látható el az élettartam meghosszabbítása érdekében. Az egyedi megjelenés érdekében kérje formalakkozott vagy téphetetlen változatban.

Népszerűsítse szolgáltatását, tevékenységét, rendezvényét vagy kedvezményét egy promóciós papírkártya segítségével. Névjegykártya formátumú, egy vagy két oldalon nyomott információ hordozó, mely készülhet műnyomópapír vagy kreatív karton felhasználásával.

Tegye egyedivé cége üzleti levelezését igényes kialakítású levélpapírokkal. Kollégáink segítenek kialakítani vállalkozása arculati elemeit és kiválasztani cége stílusához illő levélpapírt.

A boríték még ma is fontos elem a céges vagy üzleti kommunikációban. Minősége, kivitele nagyban befolyásolja egy vállalkozás külső megítélését. A nyomtatott borítékon célszerű a cég arculatával megegyező grafikai elemeket használni. A boríték típusát tekintve szabványos méreteket használunk.

Az etikett címke lehet információ hordozó, de elláthat dekor- és reklámfeladatokat is. Cége címét rányomtatva egyszerűen használhatja postai küldeményei feladócímzéséhez, alkalmas vállalkozása logójának, elérhetőségének gyors, matricás elhelyezésére, általános irodai, raktározási, rendszerzési feladatait is megkönnyíti.

A logóval ellátott dosszié fontos és praktikus eleme az irodai, céges arculati megjelenésnek. Prezentációk, bemutatók, irodai munka vagy egyéb céges megjelenés nélkülözhetetlen eleme. Egy jól megtervezett, igényes megjelenésű dosszié nem csak reklámhordozó, hanem hasznos eszköz is a dokumentumok, iratok mindennapi rendezésénél. Dosszié készítésekor elsősorban 250-300 g-os papír karton alapanyagot használunk. A nyomtatást követően formalakkozással és formavágással tehető egyedivé a megjelenés. Matt vagy selyemfényű külső laminálással növelhető a termék élettartama.

Kiállítások, termék,- és szolgáltatás bemutatók elengedhetetlen reklám anyaga.  Nyomdánk vállalja prospektusok kivitelezését többféle méretben, legyen az hajtogatott, tűzött vagy ragasztott kivitelű. Kollégáink segítenek prospektusát egyedivé tenni UV lakknyomással, fóliázással, prégeléssel, esetleg egyedi forma vágással.

A kártyanaptár logóval ellátva megnyerő reklámajándék lehet. Fekvő vagy álló formában is kérhető. Színes nyomtatással készül, lekerekített sarkokkal.

Asztali naptárakat is készítünk álló és fekvő formában egyaránt. Különböző mintákkal és méretben kaphatóak.

Falinaptáraink különböző méretben kaphatóak, a képek személyre szabhatóak.

Egyedi céglogós, 3 hónapos, 1 tömbös, perforált vagy 3 hónapos, 3 tömbös, perforált speditőr naptár készítése, hogy cége egész évben fontos helyet foglaljon el ügyfelei falán.

Az önátírós nyomtatvány úgy működik, mint a lapok közé tett indigó. A titka az a speciális alapanyag, amiben aprócska festékbuborékok vannak elrejtve, ezek nyomás hatására kipukkannak és megjelenik az íráskép a következő oldalon. Használhatja ezeket akár megrendelések vagy jegyzőkönyvek írására is, így időt és energiát spórolhat meg. Egyedi igényeihez igazított nyomtatvánnyal egyszerű és praktikus eszköz az adminisztráció csökkentésére.

A bélyegzőnek már számos formája és alakja elérhető a piacon, kapható kifejezetten dátumbélyegző, de a cég adatait tartalmazó bélyegző is. Normál méretben is kapható, de akár úgynevezett zsebbélyegzőt is készíttethet, hogy bárhova magával vihesse úgy, hogy a lehető legkisebb helyet foglalja. Színesben és fekete színben is kérhető.

Ha szüksége van vállalkozása arculatának egyedi megoldásokra, az öntapadós betűk rengeteg felhasználási módja a tökéletes megoldás lehet.

Referenciák