Reklám és dekorációs termékek

Egyedi, stílusos dekorációs vagy reklámtermékre van szüksége? Nyomdánk vállalja annak elkészítését, keressen minket bizalommal.

 

A szórólap az egyik legelterjedtebb és legkeresettebb reklámtermék. Legyen az egy vagy két oldalas, az A/6-ostól az A/4-esig, színes vagy fekete-fehér. Mi elkészítjük, legyen szó kis vagy nagy példányszámról. Kollégáink segítenek a grafikai tervezésben és az alapanyag kiválasztásban.

Digitális vagy ofszet nyomtatással minőségi beltéri vagy kültéri plakátot készítünk többféle méretben. Kollégáink megtervezik, megszerkesztik plakátját.

Alumínium profilból gyártott plakátkeretek széles méretválasztékban. A kipattintható szerkezetben a reklámhordozó nyomat könnyen cserélhető.

Elsősorban kültéri felhasználásra alkalmas átvilágítható, időjárásálló reklámhordozó.  A szabványos City Light plakát mérete 117×175 cm, de egyedi méretben is kérhető.

Faldekoráció területén egyet mondhatunk! A poszter örök! Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen segítségével, könnyedén dekorálhatjuk lakásunk, otthonunk, akár irodánk azon helyiségét, amelyiket csak szeretnénk! Motiválnak minket, hiszen igen széles választékban fellelhető! Művészet, sport, állatok, gasztronómia, filmek, járművek, és még sorolhatnám, de miért is tegyen? Nézz körül poszter választékunkban, és válaszd a számodra legjobban tetszőt, azt a posztert, mely akár nap mint nap motiválhat téged!

Az egyik legkedveltebb mobil reklámeszközök, használható kiállításokon, standokon és egyéb beltéri rendezvényeken. Gyorsan összecsomagolható és könnyen szállítható a saját táskájában.

A roll-up film flexibilis, hajlékony, ezüst hátú poliészter film, amely nagyon szép grafikai megjelenést tesz lehetővé. Rendelhető 80 x 200-as, 85 x 200-as, 100 x 200-as, és 120 x 200-as, valamint a 85 x 200-as és a 100 x 200-as kétoldalas kivitelben is.

Népszerű beltéri reklámhordozó, szerkezet könnyű, X alakban kinyitható állvány, melyen a nyomat 4 ponton rögzíthető, egyszerűen felállítható. A grafika hordozója textil vagy PVC ponyva. 60*160, 80*180 vagy 120*200 cm-es méretben rendelhető.

 

Ha már kötelező, legalább legyen egyedi. Cégtáblák egyedi kivitelben. Többféle alapanyagra (PVC, alumínium, Plexi), védőfóliázással vagy UV nyomattal a tartósság érdekében. Keresse kollégánkat elképzelése megvalósításához.

A falra helyezhető led világító táblakeretek tekintetet vonzó megjelenést tesznek lehetővé reklámjai számára. Rendelhető többféle méretben.

Kül- és beltéren egyaránt időt álló az XPS-ből készült festett 3 D betűk. Egyszeri ráfordítással sokáig szolgálják a vállalkozás információs és reklám lehetőségeit.

Különböző méretű kétoldalas reklámfelülettel rendelkező szerkezet, kipattintható keretprofillal, mely lehetővé teszi a reklámhordozó gyors cseréjét. A nyomat védelméről átlátszó plexi lap gondoskodik. Bel,- és kültéri kivitelben is rendelhető.

Krétával írható felülettel ellátott információs tábla többféle méretben és kivitelben.

Fényáteresztő, öntapadó perforált ablakfólia kirakatok, ablaküvegek dekorálására. Kívülről csak a nyomtatott grafika látható, ugyanakkor belülről ki lehet látni, így a teljes üvegfelület dekorálható.

Többféle kialakításban és méretben rendelhető,  könnyen szállítható és összeállítható mobil kiállítási eszköz, cserélhető grafikával.

Többféle méretben és kivitelben, kiváló minőségű nyomattal kínáljuk sajtófalainkat, mely tökéletes megjelenést biztosít vállalkozása számára.

Nagyszerű ablak és üveg portál reklámeszköz.  A fényt átengedi, de tompítja a kívülről való belátást. Kiváló és elegáns díszítés kirakatok, egyéb üvegfelületek esetén.

A matricákkal egyedivé varázsolhatja saját termékeit. Bármilyen méretben és formában elkészítjük Önnek.

Padlómatricákat bármilyen formában elkészítjük jó minőségű, hosszú élettartalmú öntapadós fóliára, melyet a hosszabb használhatóság és a csúszásmentesség érdekében padlólamináló fóliával látunk el.  Kültéri és beltéri kivitelben is rendelhető.

Figyelemfelkeltő és egyben ötletes megoldás lehet üzlethelyisége, vagy irodája lépcsőjének felhasználása reklámfelület ként.

Az általunk gyártott lépcsőmatricák emellett garantáltan tartósak és időt állóak. 

Sokoldalú, tartós, sok területen használható reklámhordozó. Egy és kétoldalas kivitelben is rendelhető, konfekcionálással együtt (visszahajtás, ringlizés). Beltéri és kültéri kivitelben egyaránt választható, többször felhasználható.

Több darabból is összerakható nagyméretű reklámhordozó. Textilszerű, perforált anyagszerkezetének köszönhetően a szél nem kap bele, így biztonságosan használható akár több 100 m2-es felületen is.

Széles körben használt közterületi reklámhordozó, mely kékhátú papírra kerül nyomtatásra. A standard euró plakát 5040 x 2380 mm méretű. A teljes plakát 6 vagy 8 részből áll és illesztéssel ragasztható fel. Rendelhető egyedi méretben is.

A sztatikus fólia egy szabadalmaztatott, elektromosan feltöltött polypropilén film, amely szinte minden száraz, belső felületre tapad ragasztó nélkül.

Ideális számos reklám anyaghoz, mint például transzparensek, poszterek, filctollal írható és letörölhető termékek és még sok más.

2D vagy 3D autófólia, mely remek reklámfelület biztosít, hogy vállalkozását, tevékenységét széleskörben megismertesse.

Rugalmas, többször felhasználható és áthelyezhető reklámfelület. Nem csak reklámhordozó, hanem hasznos információhordozó is lehet (pl.: ADR, áruszállítás)

Referenciák