Nyomdai szolgáltatások

Színes és fekete-fehér digitális nyomtatás a pici címkétől a nagy molinóig. Modern gépparkunk lehetővé teszi az 50 g-ostól az 500 g-os papírig való nyomtatást. Digitális nyomda és stanc gépeink segítségével kis példányszám esetén is magas minőségű végterméket állítunk elő költségkímélő módon.

 

Színesben és fekete-fehérben vállalunk szkennelést villám gyorsan. A beszekkenelt anyagokat a kért formátumban CD-re, DVD-re vagy pendrive-ra is kiírjuk.

A spirálkötés az egyik leggyorsabb kötészeti eljárás. Cégünknél elérhető a fém illetve a műanyag spirálozás is, legyen szó bármilyen méretű és mennyiségű dokumentumnál. A műanyag spirálkötés olcsóbb és a lapok sérülésmentesen cserélhetőek. A fém spirálkötés tartósabb és esztétikusabb és 360 fokban át hajthatóak azoldalak. A fém spirál többféle színben is rendelhető.

A nyomatok élettartalmának növelése érdekében átlátszó fóliaréteggel történő bevonását jelenti, mely megvédi a terméket az UV sugárzástól és a mechanikai sérülésektől, megnövelve azok élettartalmát.

A nyomat kemény hordozófelületre (pl.: habosított vagy kemény PVC) történő felragasztását jelenti.

digitális nyomtatás egy olyan nyomtatási technikát jelent, amivel a digitalis alapú képinformációt közvetlenül lehet rányomtatni különböző típusú nyomathordozókra. Általában arra a szakszerű nyomtatásra vonatkozik, amivel kis példányszámú munkák nyomtatódnak közvetlenül a szerkesztőségi munka után, vagy más digitális forrásból száraz vagy folyékony toner technológiával vagy tintasugaras technológiával.

Vállaljuk dokumentumai, képei másolását akár nagy darabszámban is.

Kétféle nyomtatási eljárást különböztetünk meg a nyomathordozó formátumát tekintve; az íveset és a tekercses (szélesformátumú) nyomtatást. Az íves nyomtató meghatározott méretű papírokra dolgozik, a szélesformátumú pedig tekercsekre (poszternyomtatás), ennek csak a szélessége meghatározott, hossza gyakorlatilag bármekkora lehet.

Az UV nyomtatási technológia alapvetően a hagyományos közvetlen oldószeres tamponnyomtatási technikát hivatott felváltani, annak minden előnyével együtt. Az UV nyomtató berendezések ugyanúgy, mint a tamponnyomó gépek közvetlenül a kiválasztott anyagra, termékre dolgoznak, de nem csak tárgyakra, hanem bármilyen sík anyagokra vagy íves fóliákra.

Technológiánknak köszönhetően, képesek vagyunk tárgyak közvetlen nyomtatására, pl: céges ajándékok készítéséhez.

A formalakkozás egy nyomtatás utáni eljárás, a nyomtatott felületet bizonyos részeit (pl. a címet vagy egy-egy grafikai elemet) vékony lakkréteggel vonjuk be, ami fényes felületet és optikai kiemelést biztosít a nyomatnak.

A digitális formavágással új távlatok nyílnak a kis példányszámú egyedi formájú digitális nyomatok terén.

Az a kötészeti művelet, amikor különböző kötészeti és nyomtató gépek segítségével az öntapadós papír felső, nyomott rétegét átvágjuk, de az alsó hordozó réteget nem. Így az öntapadós nyomdai matricák, a bemetszés vonalának megfelelően, könnyen leválaszthatóak az alsó hordozórétegről.

Vastagabb papírok, kartonok csak akkor hajthatók meg szépen, törés nélkül, ha hajtás előtt egy tompa késsel megnyomjuk az anyagot, amellyel elősegítjük a kiadvány (például könyvborító) jobb nyithatóságát, vagy (például prospektus, dosszié) könnyebb záródását biztosítjuk.

A papír előírt helyén szaggatott késsel való beütése a le-, ki-, vagy széttéphetőségének elősegítésére.

Az építészek, tervezők és mérnökök munkáját tervrajzok és vonalrajzok gyors nyomtatásával, másolásával könnyítjük meg.