Rendezvényekre/Alkalmakra

Különleges rendezvények egyedi, nyomdai kellékeinek elkészítését vállaljuk. Készíttessen velünk egyedi üdvözlőlapot, meghívót vagy oklevelet.

 

 

Különleges, egyedi meghívóval szeretné invitálni barátait, rokonait élete nagy napjára, vagy üzleti partnereit egy céges rendezvényre? Tervezze meg velünk meghívóját, melyet digitális nyomdánkban kedvező áron készítünk el az Ön igényei szerint. Kreatív grafikusunk szívesen áll rendelkezésére és a már korábban elkészített grafikai munkáival megkönnyíti döntését! Amennyiben már kész mintáink mégsem nyerték el tetszését, úgy Ön számára leginkább megfelelő, egyedi arculat megtervezését is szívesen vállaljuk!

Az ültető kártya az ültetés legfontosabb kellékeként az események nagyon fontos eleme. Az, hogy a vendégek keresztneveit vagy teljes neveit használjuk az ültető kártyákon, meghatározza az esemény hangulatát. A keresztnevek használata sokkal meghittebb, családiasabb hangulatot teremt (ezt elsősorban esküvőkön, családi rendezvényeken ajánljuk), míg a teljes nevek használata kissé hivatalosabb, távolságtartóbb lehet (ezt például üzleti reggelik, egyéb céges rendezvényeke estén ajánljuk).

Kreatív grafikusunk szívesen áll rendelkezésére és a már korábban elkészített grafikai munkáival megkönnyíti döntését! Amennyiben ültető kártyáink közül valamelyik elnyerte a tetszését, válasszon a hozzá illő meghívóink közül!

Az esküvői menü és a különböző italféleségek felsorolása nemcsak kívánatos, de dekorációs kellékként is szolgál. Az asztal közepén ízlésesen elhelyezett, különböző formájú és színű menükártyák igen hangulatossá varázsolhatják a vendégek asztalait. Természetesen ezen termékek is készülhetnek teljesen egyedi grafikával, az Ön által kiválasztott papírból, hogy a rendezvény helyszínén szolgáló dekoráció szerves részévé váljanak.

Amennyiben menü kártyáink közül valamelyik elnyerte a tetszését, válasszon a hozzá illő ültető kártyáink, meghívóink közül!

Mind az étlap, mind az itallap az adott helyen kapható választék bemutatására szolgál. A vendégekben kialakuló pozitív első benyomás létrejöttéhez ezért különösen fontos az igényes grafikai tervezés, a precíz kivitelezés. Lágy színekkel, igényes grafikával, kiváló minőségű anyagokkal a vendégek hangulata pozitívan befolyásolható, így nagyobb eséllyel nyeri el a hely a tetszésüket.

Terveztesse meg velünk igényes és egyedi ét-, vagy itallapját és válasszon kiváló minőségű papírjaink közül!

Egy kedves ajándék, szép csomagolás, már csak egy rövid üzenettel ellátott ajándékkísérő kártya hiányzik, és teljes lesz a meglepetés. Ha szeretné, hogy ajándéka minden részlete tökéletes és egyedi legyen, akkor válasszon az előre megtervezett sablonjainak közül, vagy kérje grafikusunk segítségét, ha egy teljesen egyedi kártyát szeretne! Egy szép papírra írt kedves üzenettel még inkább célba ér majd meglepetése. Válasszon széles papírkínálatunkból, hogy az Önnek leginkább tetszőre készíthessük el személyes üzenetét!

A magyar, angol, illetve német felirattal ellátott, vagy éppen szöveg nélküli egyedi üdvözlőkártyák nemcsak üzenetküldésre alkalmasak, hanem segítségükkel egy kis örömet csempészhetünk velük a szürke hétköznapokba. Egy postaládából kikandikáló kedves üdvözlőkártyával kedves meglepetést szerezhetünk barátainknak, ismerőseinknek, családtagjainknak. A mai digitális világban egyre inkább egyedinek számít egy ilyen meglepetés és sokkal személyesebbé teszi üzenetét. A polcon pihenő üdvözlőlap még jó darabig kedves emlékeket ébreszt barátainkban, szeretteinkben. Az üdvözlőkártyák tetszőleges méretűek, igény esetén egy hozzá illő borítékot is biztosítunk.

Terveztesse meg velünk igényes és egyedi üdvözlőlapját és válasszon kiváló minőségű papírjaink közül!

Köszöntse egyedi, akár saját fotóival ellátott képeslapokkal barátait, szeretteit ünnepnapokon, egyéb jeles alkalmakkor! Válasszon fényképe mellé az alkalomhoz illő dizájnt széles kínálatunkból! Kreatív grafikusunk szívesen áll rendelkezésére és a már korábban elkészített grafikai munkáival megkönnyíti döntését! Amennyiben már kész dizájnjaink nem nyerték el tetszését úgy Ön számára leginkább megfelelő, egyedi arculat megtervezését is szívesen vállaljuk!

Ugye emlékszik milyen jó érzés elismerést kapni egy kiemelkedő teljesítményért, eredményért, tanfolyamon, képzésen való részvételért?  Egy iskolai oklevél a kiváló tanulmányi eredményért, vagy a kiemelkedő sportteljesítményért, vagy egy üzleti oklevél a kiváló dolgozói teljesítményért egyaránt nagy örömet szerez a szülőknek, diákoknak, munkatársaknak és örök emlékként tekintenek majd rá.

Egy egyedi oklevél még ünnepélyesebbé teszi az ilyen alkalmakat, megtiszteltetés, büszkeség adni és kapni egyaránt.

Biztosan van olyan alkalom, amire Ön is szívesen adna. Terveztessen meg velünk egyedi oklevelét és tegye emlékezetessé az ünnepélyes alkalmakat!

Az egyes rendezvények elengedhetetlen kelléke az esemény arculatához, témájához illeszkedő belépőjegy. Számos lehetőséget biztosítunk az egyedi külalak kialakításához. Választhat sorszám- illetve vonalkód generálást, változóadat-nyomtatást (például dátum, sor, szék), perforálást. A visszaélések, hamisítások elkerülése miatt pedig UV festékkel egyedi nyomatot vagyunk képesek a belépőjegyekre nyomtani. A belépők tervezésénél az egyedi és minőségi megoldásokra törekszünk, mivel gondolunk azokra a rajongókra, gyűjtőkre, akik aztán el fogják tenni ezeket emlékbe.

Kiemelt engedmények, egyedi akciók népszerűsítése esetén kitűnő marketingeszköze a kupon, a kuponfüzet. Nyomdánkban lehetőség van, különböző formájú és típusú kuponok készítésére. A kuponok lehetnek perforáltak, sorszámozottak, de igény esetén- a hamisítások, visszaélések elkerülése miatt- UV festékkel egyedi biztonsági jelzéssel is megjelölhetjük őket. Nagyobb akciók esetén a kuponokhoz illő kuponfüzetek elkészítését is vállaljuk!

Referenciák